(431)

Stad av skuggor

Hörbuch und E-Book


Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. HÀr finns demoner, vampyrer, varulvar, trollkarlar, Àlvor, skönhet, skrÀck och passion. The Mortal Instruments Àr den mest framgÄngsrika internationella urban fantasy-serien vid sidan av Twilight de senaste Ären.

Det Àr en vanlig söndagskvÀll och sommarlov. Clary Fray har fÄtt med sig sin bÀsta vÀn Simon till klubben hon gillar, Pandemonium. Men det blir allt annat Àn en vanlig kvÀll, det blir början pÄ Clarys nya liv. Clary blir vittne till hur tre ungdomar med konstiga tatueringar och vapen (tjejen har en piska!) dödar en kille inne pÄ klubben. Om det nu Àr en "kille". Han ser vÀldigt konstig ut pÄ slutet och hans kropp försvinner utan minsta blodspÄr. Och det Àr uppenbart att det bara Àr Clary som kan se mördarna. Det blir om möjligt Ànnu konstigare nÀsta dag dÄ en av mördarna, Jace, dyker upp pÄ samma fik som Clary och Simon. Och samma kvÀll försvinner Clarys mamma spÄrlöst ...

Stad av skuggor har Àven blivit storfilm, med Lily Collins och Jamie Campbell Bower (Caius i Twilight-filmerna) som Clary och Jace. LÀs mer pÄ www.cassandraclare.com.