(44)

Stormvagt

Hörbuch und E-Book


Samme stormfulde nat som August Strindberg ankommer til HovenÀset i BohuslÀn, forsvinder den populÊre lÊrer Agnes Eriksson. Bag sig har August en karriere i Stockholms finansverden. Nu vil han udleve sin drÞm og Äbne en secondhandbutik og samtidig bo et sted, han har lykkelige barndomsminder fra.

Men vestkystidyllen krakelerer, da Agnes forsvinder. Politiet – med den empatiske og ambitiĂžse politiefterforsker Maria Martinsson i spidsen – leder efter hende dag og nat. Hvad er der sket? Og hvorfor fĂ„r August en ubehagelig fĂžlelse af, at han selv ligger inde med en del af gĂ„dens lĂžsning?

STORMVAGT er fÞrste bog i Strindbergserien, der foregÄr pÄ den smukke svenske vestkyst, hvor atmosfÊre og mysterier kombineres, mens den salte vind byder en ny tilflytter velkommen: August Strindberg.

Kristina Ohlsson er en af Sveriges mest populĂŠre krimiforfattere, der isĂŠr er kendt for serien om Fredrika Bergman.

“Det lykkes Kristina Ohlsson at forene spénding, feelgood og socialrealisme.”

DAGENS NYHETER

“En rigtig fuldtrĂŠffer. Det er bĂ„de en klassisk krimi og en mĂžrk relations-historie ... En af de bedste svenske krimier i Ă„r.”

BOHUSLÄNINGEN

“BĂ„de begavet og spĂŠndende, godt hĂ„ndvĂŠrk med sympatiske personer.”

M-Magasin

“Bogen byder pĂ„ spĂŠnding, der ligesom vestkystens vind gĂ„r gennem marv og ben.”

TARA

“Hun er god til at opbygge spénding, skabe stemning og trovérdigt skildre personer og miljþer.”

Hallandsposten

“I say no more – andet end at Kristina Ohlsson har skabt et saltstĂŠnket kriminaldrama af hĂžjeste klasse, velkrydret med bĂ„de antikviteter og en anseelig dosis romantik.”

FEMINA