(86)

Suden hetki

Hörbuch


Arianna on muuttanut perheensÀ kanssa Intian valtamerelle. Seychellit ovat kuitenkin muutakin kuin turkoosina kimaltelevan meren ja palmujen kehystÀmÀ lomakohde: kansainvÀlisten rikollisten suosimalla veroparatiisilla on myös pimeÀt puolensa.

Bartolomeon virka rahanpesun ja terrorismin vastaisessa yksikössÀ muuttuu kilpajuoksuksi aikaa vastaan, kun epÀilyttÀvÀstÀ rokotekampanjasta liikkeelle lÀhtenyt ruttoepidemia Madagascarilla on vaarassa muuttua koko maailmaa uhkaavaksi bioaseeksi.

Kun keuhkorutto leviÀÀ, vaara kohdistuu Ariannan ohella myös hÀnen rakkaimpiinsa. Seychellien saarivaltio eristetÀÀn, ja on selvÀÀ, ettei lÀÀkettÀ riitÀ kaikille. Samaan aikaan Ariannan hÀmÀrÀ menneisyys kirii nykyhetkeÀ kiinni. Kaikki Ariannan elÀmÀn miehet ovat tuntuneet kantavan mukanaan pimeÀÀ puolta. MikÀ on totuus taustalla vaikuttavasta el Lobosta?

Kun menneet tapahtumat alkavat paljastua, Arianna joutuu kohtaamaan totuuden paitsi elÀmÀstÀÀn, myös omista ja rakastettujensa valinnoista. Tekeekö petos rakkaudesta pelkkÀÀ valhetta?

Kun kostonhimo mÀÀrÀÀ ihmiskunnan tulevaisuudesta, kukaan ei ole turvassa.

Suden hetki on aistikkuutta ja jÀnnitystÀ tihkuvan Arianna de Bellis -sarjan kuudes osa. Seychellien paratiisisaarilla Arianna kohtaa pahimmat pelkonsa ja menneisyytensÀ salaisuudet.


Sprecher*in: Linda Wiklund
Dauer: