(0)

Suklaaseuran joulu

Hörbuch und E-Book


Herkuttelijoiden joulu: suklaata, rakkautta ja salaisuuksia.

Joulu lÀhestyy, mutta Suklaaseuran naisilla on suurempiakin huolia kuin lahjaostokset. Joulu rauhasta ei ole tietoakaan, kun ystÀvykset kamppailevat rakkauden, menetysten ja intohimojen pyörteissÀ.

Lucy on hypÀnnyt Suklaataivaskahvilan puikkoihin, mutta muuten suklaannÀlkÀisen naisnelikon elÀmÀ jatkaa samoilla mutkittelevilla raiteilla. Pohdittavaa, juoruiltavaa ja kiperiÀ valintoja tarjoilevat niin nykyiset kuin entisetkin kihlatut, perhesuhteet ja sinne tÀnne heittelevÀt tunteet, jotka vievÀt Lucyn, Chantalin, Autumnin ja Nadian totutusti yllÀttÀviin paikkoihin. Onneksi kahteen asiaan voi luottaa: suklaaseen ja ystÀvyyden voimaan!

Suklaaseuran joulu on Suklaaseurasarjan lumoava kolmas osa.

BrittilÀinen menestyskirjailija Carole Matthews on kuuluisa huumorintajustaan ja romanttisista komediaromaaneistaan. HÀnen romaaninsa ovat ilahduttaneet ja ihastuttaneet lukijoita ympÀri maailman, ja niitÀ on julkaistu yli kolmessakymmenessÀ maassa.

Matthews rakastaa samppanjaa, suklaata sekÀ kakkujen leipomista, ja vapaa-ajallaan hÀn tanssii, zumbaa ja katsoo elokuvia.