(0)

Suorituksesta vapaa alue

Hörbuch und E-Book


ElÀmÀn ymmÀrtÀjÀ

Suorituksesta vapaa alueon Leena Huovisen muistelmateos, jossa on runsaasti monipuolista pohdintaa ihmisyydestÀ, tÀstÀ ajasta ja elÀmÀstÀ huippu-urheilun ja yliopiston maailmassa.

Leena Huovinen on Helsingin yliopiston pappi ja Suomen virallinen kisapappi, joka on matkannut huippu-urheilijoiden mukana heidÀn tuekseen urheilukisoihin jo kahden vuosikymmenen ajan. TyössÀÀn sekÀ yliopiston ettÀ huippu-urheilun maailmassa hÀn on kiinnostavalla aitiopaikalla nÀkemÀssÀ, mihin tulevaisuuden Suomi on suuntaamassa.

Kirjassaan Suorituksesta vapaa alue Huovinen kertoo, millaista työ erilaisten henkisten paineiden alla toimivien ihmisten parissa on. HÀnen puoleensa on kÀÀnnytty paitsi suorituspaineiden vuoksi myös henkilökohtaisissa kriiseissÀ ja muun muassa yksinÀisyyden ja riittÀmÀttömyyden tunteiden vuoksi. Huovinen haluaa tarjota kohtaamilleen ihmisille kaikkien paineiden, suoritusten ja pyrkimysten keskellÀ tilan, jossa ei katsota titteleitÀ, mitaleja, saavutuksia, omaisuutta, ulkonÀköÀ, uskontoa, seksuaalista suuntautuneisuutta eikÀ sukupuolta.

Leena Huovinen (s. 1963) on helsinkilÀinen teologian maisteri, pappi, rovasti, työnohjaaja ja työyhteisösovittelija. Suorituksesta vapaa alue on hÀnen ensimmÀinen kirjansa.