(2)

Taisteluhaukka

E-Book


TiheÀÀ jÀnnitystÀ, huippusalaisia operaatioita ja toimintahuumoria!

Kun Suomen ilmavoimien salaiseksi luokiteltu kuljetus siepataan, alkaa nopeasti tapahtua. Miljoonalastia kuljettanutta rekkaa etsimÀÀn ja tapausta selvittÀmÀÀn asetetaan erikoistutkintaryhmÀ. Ilmavoimien esikunta, Suojelupoliisi ja Puolustusvoimien tiedustelulaitos muodostavat tutkintaryhmÀn ytimen, mutta lisÀapua tarvitaan. NiinpÀ mukaan palkataan kovissa koetuksissa parkkiintunut yksityisetsivÀ Jesse Hackman.

Oulun ja JyvÀskylÀn vÀlillÀ tehty hÀikÀilemÀtön ja yllÀttÀvÀ ryöstö onnistui kaikista tiukoista turvatoimista huolimatta, joten asialla on oltava taitava rikollisjoukko. MikÀ vielÀ pahempaa, tÀmÀ rikollisjoukko ei sivullisten vahingoittumisesta tai aiheuttamastaan vaarasta piittaa, vaan tavoittelee vain omaa etuaan. Onneksi Hackmanin ei tarvitse yksin kÀydÀ pahuutta vastaan. HÀntÀ auttamaan saapuu nainen, jonka apua Hackman olisi viimeiseksi odottanut saavansa.

Jesse Hackman

Sukella rikosten maailmaan oululaisen yksityisetsivĂ€n kanssa – Jesse Hackmanin elĂ€mĂ€stĂ€ ei puutu vauhtia tai jĂ€nnitystĂ€!

Ari Paulow (s.1954) on suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti dekkareistaan. Dekkarien lisÀksi Paulow on julkaissut myös nuortenkirjoja. Paulow työskenteli pitkÀÀn ravintoloitsijana kirjailijan työnsÀ ohella.