(4)

Talvisateet

E-Book


Sirpin saarivaltio on tunnettu rauhanomaisuudesta ja hyvÀntahtoisista kansalaisistaan. MissÀ muualla maan johtajat voivat kÀvellÀ ulkona kuin tavalliset kansalaiset konsanaan? MissÀ muualla on kiellettyÀ liikkua aseistettuna?

Kun saarivaltioon alkaa saapua pakolaisia Suuren Hiekan takana olevasta EtelÀmaasta, tilanne muuttuu tulenaraksi. EtelÀmaassa ei voi enÀÀ elÀÀ kuivuuden takia, mutta hyvÀksyvÀtkö kaikki Sirpin kansalaiset uusia tulijoita? Vuorimaan entinen sotapÀÀllikkö Verraka sovittelee ristiriitoja sirpilÀisten ja pakolaisten vÀlillÀ. YllÀttÀen hÀn joutuu ratkaisemaan myös, miten suhtautua viisitoistavuotiaaseen tuntemattomaan poikaan, joka vÀittÀÀ Verrakaa isÀkseen.

"Talvisateet" on seitsemÀs osa lumoavassa nuorten fantasiasarjassa "Vuorileijonan varjo".

\"Vuorileijonan varjo\" on valloittava suomalainen nuorten fantasiasarja, joka on saanut myös Topelius-palkinnon. Sarja kuljettaa lukijan mielikuvitukselliseen maailmaan, jossa elÀmÀ tÀyttyy seikkailuista, sodista ja rakkaudesta.

Taru (s.1944) ja Tarmo (s.1950) VÀyrynen ovat paitsi kirjailijoita, myös pariskunta. He ovat julkaisseet romaaneja niin yhdessÀ kuin erikseen. VÀyryset tunnetaan erityisesti lasten- ja nuortenkirjoista, kuten "Vuorileijonan varjo"-sarjasta.