(5)

Trattoria Primitivo

Hörbuch und E-Book


Kommissarie Franco Vaccaro Àr chef för den lilla polisstationen i staden Ostuni. Efter jobbiga Är med bÄde skilsmÀssa och en dotters död lever han numera tillsammans med den tjugo Är yngre Angela Posso. Livet har plötsligt fÄtt nytt innehÄll.

Den tidigare sÄ lugna staden har de senaste somrarna blivit föremÄl för grov kriminalitet. NÀr restaurangÀgaren Christiano Scusa anmÀler sin sons plötsliga försvinnande, samtidigt som en svensk poliskollega hör av sig angÄende en italiensk man som hittats mördad i Stockholm, stÄr det klart att det kommer att bli ytterligare en glödhet sommar.

"Trattoria Primitivo" Àr den fjÀrde fristÄende delen i serien om kommissarie Franco Vaccaro.

En spÀnningsserie om kommissarien Franco Vaccaro i Ostuni, den medeltida staden i den italienska regionen Puglia. Om en mÀnsklig kommissarie, i ett omrÄde fullt av omÀnsklig maffia.

Rolf Callmeryd har en bakgrund som marknads- och affÀrsman. Han började sin författarkarriÀr efter att han gÄtt i pension. Miljöerna i böckerna Àr autentiska. Inspirationen till böckerna kommer frÄn Ärliga besök i Puglias olivlundar och antika stÀder.