(0)

Trolden i skabet

E-Book


NÄr Mimmi oplever noget hemmeligt, noget vigtigt eller noget uretfÊrdigt, skriver hun det i sin dagbog. Og det er ret vigtigt at begynde i bÞrnehaveklasse, sÄ det skriver hun selvfÞlgelig om. I bÞrnehaveklassen fÄr hun nogle nye kammerater. Det er ogsÄ vigtigt, sÄ det kommer med i dagbogen. En dag opdager Mimmi, at der bor en trold i skabet pÄ skolen. Hun fortÊller det til Anders fra klassen. FÞrst er de bange for trolden. Den kunne jo vÊre farlig. Men sÄ finder de ud af, at den faktisk er ret sÞd. TÊnk, at der bor en trold pÄ skolen. Det mÄ Mimmi hjem og skrive om, for det er bÄde hemmeligt og vigtigt.

Viveca LÀrn, tidligere Viveca Sundvall, (f.1944) er en svensk forfatter og journalist. LÀrn debutterede i 1975 og har siden udgivet mere end 40 bÞrnebÞger, samt en del romaner for voksne, som efterfÞlgende har dannet baggrund for den svenske tv-serie Saltön.

Viveca LĂ€rn har modtaget en del priser for sit forfatterskab blandt andet den fornemme Astrid Lindgren Pris, og flere af hendes bĂžger er oversat til over ti forskellige sprog.

Mimmi skriver dagbog, selvom hun ikke helt har lÊrt alle bogstaverne endnu. Men det gÞr ikke noget, for sÄ skriver Mimmi bare pÄ sit eget sprog. Hun skriver i dagbogen hver gang hun oplever noget hemmeligt, noget vigtigt eller noget uretfÊrdigt.

Pssst... Her er nĂžglen til dagbogen, bare lĂŠs med!