(0)

Turmankukka

E-Book


Vuosia sitten Anubis-planeetalle, lÀhelle mamottikansan asuinsijoja, putosi meteoriitti. Kun mamotti-ihmiset toivat meteoriitin kylÀÀnsÀ, tapahtui jotain omituista: meteoriitti muuttui kukan muotoiseksi. Silloin juuri kukaan ei aavistanut, ettÀ kivellÀ olisi pahoja voimia. Kun meteoriitin voimat paljastuivat, mamottikansa pÀÀtti haudata Turmankukka-nimen saaneen kiven syvÀlle vuoren sisÀÀn.

Nyt turmankukka on varastettu ja sen pahat voimat ovat herÀnneet jÀlleen eloon. Mutta kuka kiven varastamisen takana oikein on? Ja mitÀ hÀn haluaa? EtelÀnmaista kotoisin oleva orpotyttö Anisa sekÀ mamottikansaan kuuluva Mirik pÀÀtyvÀt jÀnnittÀvÀlle seikkailulle, jossa heidÀn on estettÀvÀ kiven valtavien voimien valloilleen pÀÀsy.

Turmankukka aloittaa jÀnnittÀvÀn fantasiatrilogian.

Kun Anubis-planeetalle putoaa joukko meteoriitteja, planeetan tasapaino hĂ€iriintyy. Meteoriitit ovat pahoja – ne saavat kansat kÀÀntymÀÀn toisia vastaan, ne levittĂ€vĂ€t hĂ€vitystĂ€ ja kuolemaa. Meteoriitit on tuhottava. Mutta kuka pystyy siihen?

Kirjailija Ritva Toivola (1942–2016) oli fantasian ystĂ€vĂ€. HĂ€n kirjoitti useita lasten- ja nuorten fantasiakirjoja. Kirjailijan työn lisĂ€ksi Toivola työskenteli myös kustannustoimittajana.