(0)

Tuskallinen opetus

Hörbuch und E-Book


Tekisitkö mitÀ tahansa rakastamasi naisen vuoksi?

Piinaavan intensiivinen ja yllÀttÀvien kÀÀnteiden tÀyteinen trilleri esittelee nuoren rikoskonstaapeli Glenn Bransonin, johon olemme saaneet tutustua paremmin Roy Grace -dekkarisarjassa.

Kun uransa ehtoopuolella oleva filmitÀhti Gloria Lamark tekee itsemurhan, on hÀnen poikansa Thomas surun murtama. Kuinka oli mahdollista, ettei ÀitiÀ pitkÀÀn hoitanut julkkispsykiatri Michael Tennent estÀnyt tragediaa? Tohtori Tennentille on annettava opetus.

Michael Tennent on puolestaan vastarakastunut, mutta hĂ€nellĂ€ ei ole aavistustakaan, miten vaarallinen romanssi voi olla – sillĂ€ sekĂ€ Michael ettĂ€ Thomas ovat valmiita tekemÀÀn mitĂ€ tahansa rakkauden ja rakastamiensa naisten vuoksi. Pian rikoskonstaapeli Glenn Branson työtovereineen joutuu selvitttĂ€mÀÀn epĂ€ilyttĂ€viĂ€, karmaisevia kuolemantapauksia.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. HÀn toimii lÀheisessÀ yhteistyössÀ Sussexin poliisin kanssa, ja hÀnen kirjojaan on kiitetty siitÀ, ettÀ ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen nÀköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja ÀÀnikirjapalkinnolla, ja hÀnen kirjojaan on kÀÀnnetty perÀti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta. Erityisesti hÀnet tunnetaan Roy Grace -dekkarisarjasta, joka on tuttu myös Suomessa televisiosta.