(46)

Twisted 1: Rakkaus

Hörbuch und E-Book


Miehen sydÀn on jÀÀtÀ... mutta naisen vuoksi hÀn polttaisi vaikka koko maailman

Paholaismaisen komea Alex Volkov tunnetaan terÀksenkovasta luonteestaan ja veitsenterÀvÀstÀ bisnesÀlystÀÀn. Tunteille ei Alexin elÀmÀssÀ ole sijaa: vain armoton menestyksentavoittelu ja kostonhimo piiskaa miestÀ eteenpÀin. Menneisyyden tragedia piinaa hÀnen sisintÀÀn, ja sydÀmensÀ hÀn on kylmettÀnyt jo aikaa sitten. Alexin suojamuurien lÀpi ei pÀÀse yksikÀÀn nainen. Mutta kun hÀn vastoin tahtoaan joutuu huolehtimaan parhaan ystÀvÀnsÀ pikkusiskosta, alkavat perustukset jÀrkkyÀ ja rinnassa kipinöidÀ.

Ava Chen on ikuinen optimisti, vapaa sielu, jota lapsuuden synkÀt tapahtumat eivÀt ole onnistuneet tuhoamaan. Toistuvista painajaistaan huolimatta Ava haluaa nÀhdÀ maailmassa kauneutta ja hyvyyttÀ. Alexin jÀinen ulkokuori kÀtkee Avan mielestÀ alleen kiehtovia syvyyksiÀ, joista hÀn haluaa ottaa selvÀÀ, vaikka tietÀÀkin sen olevan mahdoton ajatus. Alexhan on hÀnen veljensÀ paras ystÀvÀ, hÀnen naapurinsa... HÀnen pelastajansa ja hÀnen tuhonsa. Rakkaus, jonka ei pitÀnyt koskaan tapahtua, laukaisee tapahtumaketjun, joka on vaarassa tuhota heidÀt molemmat.

Yhdysvaltalainen kirjailija ja BookTok-sensaatio Ana Huang on kavunnut kiihkeÀllÀ Twisted-sarjallaan New York Timesin, Wall Street Journalin, USA Todayn ja Amazonin myyntilistojen kÀrkisijoille. #twistedseries -hastagilla on TikTokissa yli 800 miljonaa nÀyttökertaa.

Ana Huang kirjoittaa pÀÀsÀÀntöisesti intohimoista new adult -kirjallisuutta ja nykyromantiikkaa. Lukemisen ja kirjoittamisen lisÀksi Huang rakastaa matkustamista, suhtautuu pakkomielteisesti kaakaoon ja yllÀpitÀÀ lukuisia parisuhteita fiktiivisten poikaystÀvien kanssa.