(43)

Unohdettu labyrintti

Hörbuch und E-Book


Varkaiden akatemia -sarjan odotettu toinen osa!

KesÀ on ohi ja Gabriel ja ystÀvineen palaa Crookhaveniin, Varkaiden akatemiaan. Toisen vuoden oppilaana he eivÀt enÀÀ ole kelmiÀisiÀ vaan kanaljoita ja heillÀ on edessÀÀn kinkkinen mestarimurto kirjaston opettajainhuoneeseen sekÀ uusi oppiaine nimeltÀ aarteenmetsÀstys.

Gabriel ja ystÀvÀt saavat kuulla salaperÀisestÀ Maravelin labyrintista. Unohdettu labyrintti sijaitsee syvÀllÀ jÀrven alla ja kÀtkee sisÀÀnsÀ joukon liki mahdottomia esteitÀ, jotka heidÀn on ratkaistava selvittÀÀkseen labyrintin kÀtkemÀn salaisuuden.

Crookhaven on koti unohdetuille, turvapaikka eksyneille ja koulu tulevaisuuden mahtavimmille konnille. Sarjan toinen osa Unohdettu labyrintti on huima seikkailukertomus suurista varkauksista, itse valitusta perheestÀ ja siitÀ, mitÀ hyvÀn tekeminen todella tarkoittaa. Se on tÀydellistÀ luettavaa muun muassa Arthur Conan Doylen ystÀville ja Tylypahkassa viihtyneille.

J. J. Arcanjon kiehtovan ja toiminnantÀyteisen sarjan toinen osa jatkaa Varkaiden akatemian pistÀmÀttömÀn nokkelaa tarinaa. Kirjan ovat suomentaneet Maiju KeynÀs ja Ville KeynÀs.

Sarjan ensimmÀisestÀ osasta sanottua:

”Varkaiden akatemia on jĂ€nnittĂ€vĂ€, hauska ja ahmittava kokonaisuus, jota ei malta laskea kĂ€sistÀÀn.” – Mikko Toiviainen (Kalenterikarju)

J. J. Arcanjo on portugalilais-englantilainen kirjailija. HÀn on kasvanut Portugalin Algarvessa ja Englannin Devonissa. HÀn on opiskellut kriminologiaa, psykologiaa ja luovaa kirjoittamista ja on työskennellyt muun muassa kustannustoimittajana. Unohdettu labyrintti on toinen osa hÀnen lapsille ja nuorille suunnatussa Varkaiden akatemia -sarjassaan.


Sprecher*in: Aku Laitinen
Dauer: