(23)

Urheilun alkuja ja loppuja: Kiveen hakatut

Hörbuch


PoikkeusyksilöitÀ, kykyjÀ ja lahjoja sekÀ mahdollisimman hyvÀt olosuhteet. Menestys huippu-urheilussa vaatii paljon sekÀ urheilijoilta ja valmentajilta ettÀ organisaatioilta. Suomessa huippuja on riittÀnyt niin kisakentillÀ ja laduilla kuin johtoportaassa. Millaisia alkuja ja loppuja mahtuu urheilun huippujemme elÀmÀntarinoihin?

Arto Terosen ja Jouko Vuolteen uusi teos on odotettua jatkoa tekijöiden huippusuositulle Kiveen hakatut -kirjasarjalle, jossa he kertovat edesmenneiden urheilusankareiden ja urheilun taustavaikuttajien elÀmÀstÀ. Teosta varten on haastateltu mm. urheilijoiden omaisia, ystÀviÀ ja kollegoita.

ElĂ€mĂ€nmakuinen teos on lukuelĂ€mys kaikille urheilun ystĂ€ville. Se palauttaa koskettavasti mieleen niin urheiluareenoilla kuin kotikatsomoissa koetetut jĂ€nnityksen, voiton ja tappion hetket. Teoksessa ovat mukana mm. Matti ”Mölli” Keinonen, Jukka Uunila, Hannu Mikkola, Lydia Wideman, Jorma Kinnunen ja Seppo Nuuttila.

Arto Teronen ja Jouko Vuolle ovat kokeneita urheilutoimittajia, jotka ovat tehneet suosittua Kiveen hakatut -radiosarjaa ja seitsemĂ€n aiempaa Kiveen hakatut -kirjaa sekĂ€ useita muita teoksia. Viimeisin teos Kalevi ”Kallu” Tuominen (2022).


Sprecher*in: Jouko Vuolle
Dauer: