(26)

Veetille sattuu ja tapahtuu

Hörbuch


Veeti on jÀlleen vauhdissa

Kuten kaikki jo tietÀvÀt, VeetillÀ riittÀÀ ideoita. Koulussa ja leikeissÀ niitÀ usein tarvitaankin, ja VeetillÀ on tosi hauskaa naapurinsa Vernan ja muiden kavereiden kanssa. Veeti pelaa jalkapalloa, juhlii syntymÀpÀiviÀ, haaveilee lemmikistÀ ja pukeutuu Halloweenin kunniaksi, aivan kuten muutkin lapset. Veetin kohdalla asiat vain kehittyvÀt vÀlillÀ hieman eri suuntaan kuin oli tarkoitus.

Veetille siis sattuu ja tapahtuu – ja nĂ€istĂ€ kommelluksista kuulet Vilkkalan Veeti -sarjan viidennessĂ€ osassa, jossa esimerkiksi rakennetaan robotti ja pestÀÀn lattia hauskalla tavalla. LisĂ€ksi kuullaan apinoista ja uudesta vuodesta, jolloin Veeti löysi maailman suurimman pommin!

Anne Sofie Hammer on tanskalainen lasten- ja nuortenkirjailija, jonka ihastuttavaa Veeti-sarjaa on luonnehdittu moderniksi VaahteranmÀen Eemeliksi. Veeti on hyvin rakastettu hahmo kotimaassaan Tanskassa, ja Anne Sofie Hammer kirjoittaa hauskasti ja lapsiystÀvÀllisesti, mutta kuitenkin niin, ettÀ hÀnen tekstinsÀ ilahduttavat ihan kaiken ikÀisiÀ.


Sprecher*in: Erja Manto
Dauer: