(0)

Viimeinen taistelu

E-Book


Soturiksi syntyneen ja kasvatetun Audatan sydÀn on murtunut, sillÀ hÀnen elÀmÀnsÀ muuttui peruuttamattomasti aikaisemmassa taistelussa verivihollista vastaan.

Audatan itsenÀistÀ elÀmÀÀ linnoituksessa lÀheistensÀ keskellÀ uhkaa toinenkin sysimusta pilvi: vihollisheimon pÀÀllikön poika, Deon, on rakastunut Audataan tulisesti ja Deon on pÀÀttÀnyt itsepintaisesti ottaa Audatan vaimokseen vasten tÀmÀn omaa tahtoa.

Deon ja hÀnen isÀnsÀ punovat yhdessÀ suunnitelmaansa, jonka tavoitteena on kaataa Audata Deonin syliin ja ottaa valta sotaisasta arosta sen voimakkaimpana heimona. Audatalla liittolaisineen on silti sanansa sanottavana tÀssÀ: Audata ei aio antautua Deonille taisteluitta.

Sodassa ja rakkaudessa mikÀÀn ei ole kiellettyÀ, ja Deonilla ei ole aikomustakaan perÀÀntyÀ. Audatan sydÀmessÀ elÀÀ kuitenkin yhÀ toinen mies, ja tÀmÀ mielessÀÀn Audata on valmis tÀhtÀÀmÀÀn miekkansa terÀn kohti Deonin sydÀntÀ.

Onnistuuko Audata sÀilyttÀmÀÀn vapautensa ja pysÀyttÀmÀÀn Deonin, joka raivaa esteitÀ tieltÀÀn kuin luonnonvoima? Miten Audatalle kÀy viimeisessÀ taistelussa?

Viimeinen taistelu on jÀnnittÀvÀ tarina valtataistelusta antiikin ajassa, jossa sekÀ naiset ettÀ miehet kasvoivat sotureiksi ja kohtasivat toisensa tasavertaisina taistelukentÀllÀ ja sen ulkopuolella. Tarinan maailma perustuu aitoon historialliseen todellisuuteen. Viimeinen taistelu on Soturikuningatar-sarjan toinen osa.