(1)

Vilse i livet

Hörbuch


Vilse i livet Àr en satirisk och humoristisk berÀttelse om virrpannorna Sune och Rune som har tröttnat pÄ sin livssituation och bestÀmmer sig dÀrför att fly frÄn verkligheten. De ger sig ut pÄ en annorlunda och innehÄllsrik bilresa som gÄr mot Tönteberg.

Resan börjar med att Sune tvingas göra ett meningslöst besök pÄ Arbetsförmedlingen för att han har blivit kallad av sin handlÀggare. Sen gÄr resan vidare och de kör vilse. Med kartboken "RÄnarnas guide till de bÀsta genvÀgarna" kommer de snabbt pÄ rÀtt vÀg. Men plötsligt tar bensinen slut. Eftersom de saknar reservdunk stÀller det till med problem pÄ bensinstationen som de löser pÄ sitt speciella och unika sÀtt. De kör sedan vidare och Sune sÀtter pÄ radion. De lyssnar pÄ nyhetssÀndningen som har precis börjat. Lite senare blir de stoppade av polisen och hamnar i en jobbig diskussion.

VÀl framme i Tönteberg gÄr de in och lyssnar pÄ föredrag anordnat av AI (Anonyma Idioter) dÀr de medverkande ska försöka ta reda pÄ var vÄra skattepengar tar vÀgen.

Efter föredraget gÄr de ut för att hitta nÄgot att Àta. Lite senare börjar presskonferensen med statsministern och Sune fÄr möjlighet att stÀlla nÄgra frÄgor till honom.

NÀr Sune och Rune har blivit klara med inspelningen av Vilse i livet avslöjar Sune att han har börjat skriva manus till en ny historia som handlar om virtuell slÀktforskning. Rune vill gÀrna höra. De tror att de har stÀngt av mikrofonen men det har de inte sÄ du kan lyssna pÄ det hÀr.

Spellista

01 IntroduktionssÄng............0.55

02 Följ med!....................2.22

03 Nu drar vi till Tönteberg....2.32

04 Du, vi mÄste köra förbi AF...4.38

05 Var Àr vi nÄnstans?..........9.12

06 Vi glömde reservdunken.......2.44

07 Över till nyheterna..........3.32

08 StÄ pÄ, vi kommer frÄn höger.2.11

09 Århundradets experiment......8.21

10 Det var allt frÄn oss........4.26

11 Är den hĂ€r micken avstĂ€ngd?..9.29

Total speltid...................50.39