(0)

Viritä aivosi hyvään elämään

Hörbuch und E-Book


Muuta mieltäsi, jotta muutat elämääsi

Brittineurologi Nicole Vignolan kirja Viritä aivosi hyvään elämään kertoo, kuinka voit muokata ajatteluasi ja kohentaa elämääsi neurohakkeroinnin avulla.

Tuntuuko sinusta usein, ettet ole tarpeeksi hyvä tai että sinun on mahdotonta muuttua? Syy saattaa piillä aivojesi oppimasta tavasta reagoida tiettyihin asioihin ja tilanteisiin.

Neurologi Nicole Vignola kertoo Viritä aivosi hyvään elämään -kirjassaan neuroplastisuuden periaatteista ja neurohakkerointitekniikoista. Meillä kaikilla on käyttäytymistapoja, jotka estävät meitä saavuttamasta täyttä potentiaaliamme. Vignolan ohjeiden avulla voit välttää negatiivisia toimintatapojasi sekä luoda ja vahvistaa niitä tapoja, jotka ovat sinulle hyväksi.

Tämä kirja auttaa sinua näkemään itsesi eri tavalla ja saavuttamaan huipputason henkisen hyvinvoinnin. Et ole tapojesi orja, vaan voit luoda tarinasi ja itsesi uudelleen.

Nicola Vignola on brittiläinen neurologi ja aivojen suorituskyvyn valmentaja. Viritä aivosi hyvään elämään on hänen ensimmäinen kirjansa.