(1)

Vorherre er en rutebil

E-Book


For et samfundsengageret menneske er det i lĂŠngden utĂ„leligt at se til, mens klĂžften mellem naivitet og kynisme bliver stĂžrre og stĂžrre – nĂ„r de to har sĂ„ uendeligt meget brug for hinanden. SĂ„ Flemming Jensen forsĂžger i denne bog at gribe ind – med humoren som vĂ„ben.

SĂ„ vi med et tilgivende smil og en lille kluklatter kan se fornĂžjede til, mens Frelsens HĂŠr og hele den spin-inficerede, politiske verden stĂžder sammen.

Frelsens HĂŠr stiller op i Melodi Grand Prix – og vinder! Spidskandidaten for Centrumpartiet, JĂžrgen Brandt, gĂžr sig uhjĂŠlpeligt til grin i et af de tv-gameshows, der er blevet politikeres hovedbeskĂŠftigelse – hans parti ligger i ruiner og mĂ„ se sig om efter en ny spidskandidat. Et ganske almindeligt – og ulykkeligt – fĂŠrdselsuheld ophĂžjes til terrorhandling, sĂ„ det kan blive springbrĂŠt for politiske manĂžvrer, der forrykker hele magtbalancen i landet. Et mord sĂŠttes i scene – og i det Ăžjeblik, hvor 600 velnĂŠrede fĂ„r slippes lĂžs pĂ„ motorvejen nord for RĂždby, skynder Islamisk Stat sig at tage ansvaret.

Og mens alt dette foregÄr, stÄr Frelsens HÊr nede pÄ torvet og spiller deres stÞrste hit: "Vorherre er en rutebil".

Jo, det er en vĂŠrre ballade!