Hotelli Flanagans

Reihe ‱ 3 BĂŒcher

Lontoolaisen loistohotellin uudet haasteet

Åsa Hellbergin Hotelli Flanagansin uudet tuulet -kirja on tunteita nostattavan trilogian pÀÀtösosa tĂ€ynnĂ€ yllĂ€tyksiĂ€, suhdekiemuroita ja elĂ€mĂ€niloa

Frankie rakastaa hotellinomistajan elÀmÀÀ. HÀntÀ ei hÀiritse edes se, ettÀ hÀnen tÀrkein ystÀvÀnsÀ Billie on hÀipynyt toiselle puolen Atlanttia edistÀÀkseen uraansa. Niin kauan kuin hÀnen perheensÀ ja tiiminsÀ ovat Flanagans-hotellissa, kokee Frankie pystyvÀnsÀ mihin tahansa. Mutta kun hÀnen avioliittonsa ajautuu yhtÀkkiÀ karille, jokin syvÀlle Frankien sisimpÀÀn haudattu pulpahtaa pintaan. HÀnen tÀytyy myöntÀÀ itselleen, ettei hÀn pysty enÀÀ kaikkeen yksin.

Billielle Frankien avunhuuto tulee pahimpaan mahdolliseen aikaan. Billie on juuri saanut napattua kiinni roolista, jonka saadakseen hÀnen nÀyttelijÀkollegansa tekisivÀt mitÀ tahansa. HÀn on myös pÀÀssyt New Yorkin loisteliaisiin seurapiireihin ja löytÀnyt elÀmÀnsÀ rakkauden. Kaikki maailman mahdollisuudet vaikuttavat olevan hÀnen ulottuvillaan, mutta voiko Billie olla vastaamatta Frankien avunpyyntöön?

Åsa Hellbergin Hotelli Flanagansin uudet tuuleton lontoolaisesta loistohotellista, sen johtajattarista ja henkilökunnasta kertovan trilogian liikuttava pÀÀtösosa, joka vie lukijan 2000-luvun alun kiihkeisiin tunnelmiin.

Åsa Hellberg (s. 1962) vietti lapsuutensa FjĂ€llbackassa Ruotsin lĂ€nsirannikolla, mutta nykyisin hĂ€n viihtyy kodissaan Tukholmassa. HĂ€n on Ruotsin suosituimpia lukuromaanikirjailijoita ja hĂ€nen teoksiaan on myyty yksin Ruotsissa lĂ€hes miljoona kappaletta. HĂ€nen esikoisromaaninsa Casanovas kvinna ilmestyi vuonna 2009. Bazar on julkaissut HellbergiltĂ€ suomeksi kaksi Hotelli Flanagans -sarjan kirjaa: Hotelli Flanagans ja Hotelli Flanagansin naiset. Sarjan kolmas osa, Hotelli Flanagansin uudet tuulet, ilmestyy joulukuussa 2022.