Vintageputiikki

Reihe ‱ 1 BĂŒcher

Uudet mahdollisuudet ovat aina muodissa!

Kutkuttavia tunteita ja hurmaavia muotiluomuksia ihastuttavassa vintageputiikissa. LÀmminsydÀmisen sarjan aloitus Bloomsburyn kirjakauppa -sarjan tekijÀltÀ.

KolmekymppiÀ on kilahtanut lasiin, eikÀ SophyllÀ yllÀttÀen ole töitÀ eikÀ parisuhdetta. Kun Sophyn isÀ tarjoaa hÀnelle mÀÀrÀaikaista paikkaa vintageliikkeessÀÀn Primrose HillissÀ, Sophy tarttuu tilaisuuteen. Liike osoittautuukin oikeaksi aarreaitaksi, ja inhottavan kollegan ÀksyilystÀ huolimatta Sophy alkaa rakastua vintagemuotiin. VÀliaikaiseksi tarkoitettua tilannetta mutkistaa Charles Radley, tyylikÀs jalokiviasiantuntija, jolla on upeat rÀÀtÀlöidyt vaatteet, luvattoman terÀvÀt poskipÀÀt ja karismaa vaikka muille jakaa.

Annie Darling asuu Lontoossa pikkiriikkisessÀ, kirjoja pursuavassa asunnossa. HÀn rakastaa rakkausromaaneja sekÀ kissaansa herra Mackenzieta. Vintageputiikki Primrose HillissÀ on romanttisen sarjan avaus, jossa seurataan elÀmÀÀ ja ihmissuhteita kÀytettyjen vaatteiden liikkeessÀ. TÀydellistÀ viihdettÀ kaikille Jenny Colganin ja Lucy Diamondin faneille!

1 von 1 Titel

Du hast alle BĂŒcher in der Reihe Vintageputiikki angezeigt