(85)

Aldrig

audiobook & e-book


Ken Follett er tilbage i storform med en hÊsblÊsende og hÞjaktuel spÊndingsroman i verdensklasse. ALDRIG er en fortÊlling om helte og skurke, menneskesmuglere og elitesoldater, svÊkkede politikere og opportunistiske oprÞrere: en nervepirrende fortÊlling om alt det, der aldrig mÄ ske.

I SaharĂžrkenen er to efterretningsagenter pĂ„ sporet af en magtfuld gruppe terrorister. Ustandseligt sĂŠtter de livet pĂ„ spil – og da de hovedkulds forelsker sig i hinanden, fĂ„r det fatale fĂžlger. Ikke langt derfra kommer en smuk, ung enke i klammeri med menneskesmuglere under sin illegale rejse til Europa, og en mystisk mand kommer hende til undsĂŠtning. Men er han virkelig den, han giver sig ud for at vĂŠre?

I Kina udfordrer en ambitiÞs embedsmand den gamle garde af kommunistpartiet, der muligvis er ved at fÞre landet og dets tÊtteste militÊre allierede, Nordkorea, ud pÄ katastrofekurs.

Og i USA navigerer Pauline Green, landets fÞrste kvindelige prÊsident, behÊndigt mellem terroristangreb, ulovlig vÄbenhandel og smÊdekampagner. Men da en uforudset handling skaber en kÊdereaktion, bliver USA og verdens Þvrige stormagter fanget i et skÊbnesvangert spil, og efterhÄnden som begivenhederne tager fart, kan ingen standse det uundgÄelige 


Pressen skriver:

»Overbevisende, velskrevet og velresearchet dystopi, hvor siderne nÊrmest vender sig selv.«

***** – Bþrsen

»SkrÊmmende og underholdende.«

**** – Jyllands-Posten

»Intens og medrivende ... sender gys gennem krop og sjÊl«

**** – Berlingske

»Underholdende rekviem med romance og ramasjang om verdens snarlige undergang.«

**** – Politiken

»HÊsblÊsende historie.«

– Hendes verden

»Endnu en velskrevet spÊndingsroman fra Ken Follett.«

– Lektþrudtalelse

»Medrivende og skrÊmmende virkelighedstro«

– Lawrence H. Summers, tidligere amerikansk finansminister

»SÊrdeles virkelighedstro spÊndingsroman«

***** – Bogrummet


Narrator: Michael Brostrup
Duration: