(6)

Av ren lust: Kursen

audiobook & e-book


"Jag drog ner gylfen och slÀppte ner shortsen mellan fötterna pÄ honom. Han lyfte i gengÀld upp t-shirten över mitt huvud. Innan vi hade sett oss om lÄg vi nakna pÄ den varma klippan i paradiset. Jag njöt av synen av denna gÄva, lÄng och vÀltrÀnad med en kuk som var vÀlformad och redo för handling. Jag böjde mig ner och tog den i munnen. Salt och gott, stort och lent. Han gav sig hÀn som en svart hankatt i ett kollektiv pÄ StrandvÀgen."

Jag hade Äkt pÄ kurs med jobbet till ett vackert vandrarhem i Fegen. Vi var fjorton stycken som Äkte, men framÄt kvÀllen dök Àven en annan deltagare upp. En vÀlbyggd och stilig man som presenterade sig som Troels, vÄr resekoordinator. Jag kunde inte slita blicken frÄn honom och kÀnde hur hela min kropp reagerade. En dag gjorde vi en utflykt till Tumbaforsen, och till min stora lycka kom Troels och jag bort frÄn de andra ...

Veronica Must Àr en pseudonym för den danska författaren Hans-Henrik Ekner (1949). Ekner Àr lektor och har en masterexamen i danska och geografi. 2008 debuterade han med novellsamlingen "Av ren lust" pÄ danska. Ekner har dessutom en lÄng karriÀr som undervisare bakom sig.