(0)

Barnets beskytter

E-book


Drako er den yngste af Kongens Budbringere, en gruppe elitekrigere, der arbejder for kongen af De Fries Land. Vi følger Drakos oplÌring, hans udvikling fra en ung, usikker dreng, til en voksen mand, og hans samarbejde med de øvrige budbringere, blandt andet den slagfÌrdige leder Bard og den krÌvende, men gode og stÌrke Safir.

Pü sin første opgave som en af Kongens Budbringere für Drako et drømmesyn om et spÌdbarn, der holder verdens skÌbne i sin hünd og snart anes konturerne af en gammel profeti om de mørke magters overtagelse. Da Det Magiske SvÌrd, Trandjin, bliver stjület er ingen lÌngere i tvivl: Kampen imod det onde mü tages op.

Drako og hans lige kÌmper mange kampe og der mü bruges büde listige spioner, indviklede besvÌrgelser og øksehug, og endda kÌmpes imod en fjende i deres egne rÌkker. Det ser sort ud og uden Barnets Beskytter er verden fortabt.

Uddrag af bogen

"Bøj dig ydmygt, modtag dine vüben og rejs dig som kongens nÌrmeste og mest Ìrede tjener."

Drako sank pü knÌ og bøjede hovedet. Gulvet føltes koldt imod hans silkeklÌdte knÌ. Kongen bukkede og holdt vübnene frem imod ham. Drako tog et svÌrd i hver sin hünd, det føltes underligt.

"Rejs dig, Budbringer," sagde kongen. Drako rejste sig og sü ud over menneskene, men følte sig ikke anderledes end før. Hverken modigere eller stÌrkere. Kongen bøjede sig for ham og øjeblikke efter lød skramlen, da alle sank pü knÌ. Vagterne ved vÌggene, publikum, de andre budbringere, dronningen, den Ìldre mand, som var kommet med svÌrdene. Alle bøjede sig for ham i respekt og hengivenhed. Drako følte sig sü overvÌldet, at han var lige ved at grÌde, men han gjorde det ikke. Det var han stolt over. Kongen rejste sig som den første. "Tillykke, Deres Nüde." Hans stemme rungede i stilheden og da han trykkede Drakos hünd, larmede bifaldet sü højt, at det nÌsten gjorde ondt i ørerne. Drako nød det alligevel.

309 sider, omslag med flapper.

Om forfatteren

Juliane Vejen Thulesen, født i 1991, bor i Silkeborg med sin kÌreste og har haft en passion for fantasy-genren, siden hun var barn. Hun har skrevet historier, sü lÌnge hun kan huske, selv før hun kunne skrive, da hun dikterede, hvad hendes farmor og farfar skulle skrive. Der har stort set altid vÌret magi, riddere og drager med i hendes historier. Ud over fantasy skriver Juliane digte og 'refleksionsstykker'. Barnets Beskytter er hendes debutroman.