(2)

Bliv ven med din have

E-book


Dorthe Kvist er vokset op i en familie, hvor alle var haveentusiaster, og hvor man sjÊldent besÞgte hinanden uden at have en stikling med i hÄndtasken. Den erfaring og viden kom hende til gavn, da hun sammen med sin mand kÞbte en gammel villa og gik i gang med at gÞre haven til et dejligt uderum. I dag har hun specialiseret sig i at rÄdgive andre om alt fra indretning til dyrkning af haven.

BLIV VEN MED DIN HAVE er skrevet til mennesker, der ligesom Dorthe selv har prÞvet at stÄ med Þnsket om en dejlig have, som kan passes samtidig med smÄ bÞrn og travle karrierer. Hun ved prÊcis, hvad det er, man har behov for at vide og forklarer det pÄ en letforstÄelig og uhÞjtidelig mÄde. Samtidig giver hun inspiration og opmuntring, sÄ ogsÄ du kan komme i gang med at fÞre dine havedrÞmme ud i livet.

BLIV VEN MED DIN HAVE er inddelt i seks kapitler med overskrifterne: Den spiselige have, Den blomstrende have, Den sjove have, Slapperhaven, Den lille have og Design din egen have. Du fÄr viden om alt fra frugttrÊer, bÊrbuske, kÞkkenhave og staudebede til gÞr det selv-projekter som fx en bÊnk af pindebrÊnde. Til bÞrnefamilierne er der gode rÄd om hemmelige gemmesteder, legehuse og ild og vand i haven. Og til byboerne er der tips til urtehaven pÄ 5. sal, Êblelunden i baggÄrden og blomsterfesten pÄ tagterrassen.

OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. LÊs mere pÄ www.lrdigital.dk/guide/