(1)

Blodsband

E-book


Vem Àr Mira egentligen?

De flesta i skolan tycker att Mira Àr ful och konstig. Och i mörkret om nÀtterna, dÄ hÄret vÀxer sÄ snabbt att det svider i skinnet, naglarna blir lÄnga, gula och spetsiga och tÀnderna vÀxer sÄ det knakar i kÀkarna, undrar hon om de inte har rÀtt.

Det Àr dÄ Mira önskar att hon kunde fÄ vara som alla andra. Men den present hon fÄr av en okÀnd slÀkting pÄ sin elvaÄrsdag gör hennes liv Ànnu svÄrare och hon undrar över vem hon egentligen Àr och var hon kommer frÄn. Till slut vÄgar Mira frÄga sin mamma om hon Àr adopterad och svaret hon fÄr skickar henne ut pÄ en resa mot det okÀnda och hon ger sig av utan att vÀnda sig om.

BLODSBAND Àr den första av fem böcker om Miras sökande efter sina riktiga förÀldrar och insikt om vem hon egentligen Àr. Böckerna om MONSTERFLICKAN suddar ut grÀnserna mellan fantasi och verklighet och tar dig med pÄ en resa in i en fantastisk vÀrld fylld av godhjÀrtade monster, ett par illsinta vÀsen, agenter frÄn en envis myndighet och ett och annat litet knytt. Glöm inte att titta en extra gÄng under sÀngen och tÀnda i garderoben innan du gÄr och lÀgger dig nÀsta gÄng. Som om det skulle hÄlla monstren borta ...