(0)

Blomstertid i Applemore

audiobook & e-book


Beth Fraser har tillbringat de senaste Ă„ren med att förvandla Applemore Houses övervuxna kökstrĂ€dgĂ„rd till en vacker och produktiv handelstrĂ€dgĂ„rd. Livet gĂ„r enligt plan – ja, hennes vĂ€nner tycker förstĂ„s att hon behöver trĂ€ffa nĂ„gon, och nej, hon har inte för avsikt att leta – hon trivs alldeles utmĂ€rkt med sitt liv som ensamstĂ„ende mamma till treĂ„riga tvillingar.

Tills hennes exman slÀpper bomben att han inte kan betala underhÄll för barnen lÀngre. Nu ökar pressen, för Beth mÄste snabbt se till att hennes företag levererar.

Jack MacDonald kommer till Applemore för att starta ett Àventyrscenter för tonÄringar med problem. Han bÀr pÄ en hemlighet frÄn sitt förflutna som gör honom revanschlysten, och han Àr fast besluten att fÄ det hela att fungera.

Beth Ă€r allt annat Ă€n imponerad av sin nya granne Jack – sĂ€rskilt efter att han rĂ„kat fĂ„ ett trĂ€d att rasa över hennes nya vĂ€xthus – och nere i byn skvallras det friskt om honom. Kan han hitta ett sĂ€tt att visa Applemore att det arbete han gör med utsatta tonĂ„rsbarn Ă€r livsviktigt? Och kan han fĂ„ Beth att Ă€ndra uppfattning om honom?

"Blomstertid i Applemore" Àr del tvÄ i den charmiga serien om syskonen Fraser pÄ slottet Applemore House i skotska höglÀnderna.