(59)

Bolt

audiobook


Bolt Àr en stor TV-StjÀrna! Han spelar en roll i en actionserie dÀr han har superkrafter och slÄss mot bovar, och han trivs som fisken i vattnet. Men det finns ett problem; Bolt tror att TV-serien Àr pÄ riktigt! SÄ nÀr han en dag rymmer frÄn filmstudion i Hollywood ut i den riktiga vÀrlden hamnar han genast i problem. Han skickas av misstag i en fraktkartong till New York, och han Àr fullt övertygad om att hans fiktiva Àgare Penny har blivit kidnappad. SÄ Bolt beslutar sig för att ÄtervÀnda till Hollywood för att rÀdda Penny!

PÄ sin lÄnga fÀrd genom Amerika lÀr sig Bolt att det riktiga livet Àr svÄrare Àn han trott, och att han kanske inte har superkrafter trots allt ... Men tillsammans med sina nya vÀnner Strumpan, en pessimistisk katt, och Roffe, den hyperaktiva hamstern sÄ kanske hans plan Àr möjlig trots allt?

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska vÀrldar! Följ med pÄ Àventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen SuperhjÀltarna, Nemo och alla de andra frÄn DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det Àr dags för Àventyr!


Narrator: Frederick Halbout
Duration: