(24)

Boost din opsparing med aktier

E-book


Bogen giver pĂ„ lettilgĂŠngelig vis et overblik over, hvad du med held kan gĂžre for at fĂ„ mere ud af dine penge – bĂ„de i dag, i morgen og nĂ„r du bliver ĂŠldre.

Vi vil gerne sĂ„ vĂŠre gode til at spare op og styre vores forbrug. Men det gĂ„r ikke sĂ„ godt som vi Ăžnsker. For desvĂŠrre har vi en usynlig fjende – underbevidstheden. Underbevidstheden er den del af vores tanker vi ikke selv har styr pĂ„. Derfor er det heller ikke altid vi selv kan gennemskue, at den vigtige beslutning vi lige har taget, mĂ„ske ikke er sĂ„ god som vi forestiller os, netop fordi det er underbevidstheden – og ikke fornuften - der ligger bag.

Uanset hvor meget vi kÊmper, kommer vi aldrig til at lÊre, hvornÄr vi lader os narre af vores underbevidsthed eller hvorfor. Derfor er det meget bedre at acceptere, at vi har denne svaghed, og sÄ i stedet bruge vores krÊfter pÄ at finde den mest sikre metode til at fÄ pengene til at vokse.

Denne bog vil blandt andet beskrive, hvorfor mÊnd er mere tilbÞjelige til at lade sig pÄvirke af underbevidstheden og andre psykologiske faktorer end kvinder er. Det betyder godt nok, at mÊnd er lidt flittigere til at kÞbe aktier, nÄr de sparer op. Men det betyder ogsÄ, at de kvinder, der kÞber aktier, gÞr det langt mere fornuftigt end mÊnd, netop fordi de ikke er sÄ pÄvirkelige pÄ det psykologiske omrÄde.