(0)

Dag&nat

audiobook & e-book


En ung dreng kommer uforvarende til at overhÞre et mord pÄ en kvindelig journalist i p-kÊlderen under bladhuset DAG&NAT. Drengen mistÊnkes for mordet og gÄr under jorden. Hans mor hyrer den private efterforsker Andre de Lima, som sÊtter sig for bÄde at finde og rense drengen. Andrea opsÞger en rÊkke af jounalistens "ofre" ud fra en ide om et hÊvnmotiv.

Hendes chef, H.H. med det store ego, bakker hende varmhjertet op. Som han siger: Fluer og mennesker har én ting til fÊlles: Man kan slÄ dem begge ihjel med aviser.

Samtidig efterforsker politiet et andet mord i KÞbenhavn. En prostitueret kvinde er aftenen fÞr mordet pÄ journalisten fundet drÊbt i sin klinik pÄ Christianshavn. Blandt de fÄ spor er en sÊrlig kalender.

VicekriminalinspektÞr Mikael Skotte advarer Andrea de Lima mod at komme for tÊt pÄ en morder, men hun vil ikke give op, og der opstÄr en gensidig respekt og tillid mellem politimanden og detektiven...

LEKTØRUDTALELSE omAndrea de Lima-krimierne:

"Det er et fint, stilfÊrdigt selskab, der vil tiltale lÊsere af krimigenrens mindre blodige og actionfyldte ende af spektret. ... Det hele er velfungerende og effektivt ... Mere Maria Lang end Patricia Cornwell. Trofaste krimilÊsere vil fÄ en fin lille historie å la Ditte Birkemoses serie om Kit Sorél." - LektÞr: Sanne Caft


Narrator: Betty Glosted
Duration: