(27)

De ord vi hvisker

audiobook & e-book


ÆGTE KÆRLIGHED OVERLEVER ALT

Zara Mitchell arbejder som sygeplejerske pÄ et hospice, og hun kender derfor mere til dÞden og dens omstÊndigheder end mange andre. SÄ da hendes sÞster beder om hjÊlp til at tage sig af deres syge bedstemor, siger Zara ja pÄ trods af komplicerede familiebÄnd.

Bedstemor Nonna er ganske vist bleg og trÊt, men hun er lige sÄ klar i hovedet, som hun altid har vÊret. Fast besluttet pÄ at afdÊkke fortidens hemmeligheder beder hun derfor Zara om at gennemgÄ alle de stÞvede nipsting og arvestykker pÄ det gamle loft.

Snart finder Zara det, som Nonna sĂžgte efter: En lĂŠderindbundet dagbog, der rummer en fortĂŠlling om heltemod og kĂŠrlighed i det krigshĂŠrgede Italien i 1943. Bogen blotlĂŠgger fortidens hemmeligheder, og det ĂŠndrer alt, hvad Zara troede, hun vidste som sin familie og om sig selv.

Pressen skriver:

”En glimrende og gribende roman, som foregĂ„r i flere tidspor.”

– Lektþrudtalelse

“Taylor hĂ„ndterer de to tidslinjer perfekt, og hun formĂ„r at fremhĂŠve fortidens vigtige indvirkning pĂ„ nutiden. Hun undersĂžger komplicerede familiebĂ„nd, mens hun ogsĂ„ skaber trovĂŠrdige og stĂŠrke karakterer. LĂŠserne vil helt bestemt vĂŠre godt underholdt.”

— Publishers Weekly

“En fantastisk blanding af mystik og familiesaga.”

— Historical Novels Review

”Det er en af de bedste bĂžger, jeg har lĂŠst i Ă„r.”

— ***** Goodreads

”De ord vi hvisker er en fantastisk fortélling fuld af hjertevarme og heltemod”.

— ***** Goodreads

”En intens og fþlelsesladet historie om familie, kérlighed, hemmeligheder, selvopofrelse og tilgivelse.”

— ***** Goodreads