(0)

De Uskyldige

audiobook & e-book


"Paris, 1785. Den unge ingeniÞr, Jean Baptiste Baratte, fÄr en ordre fra den franske konge om at rejse til Paris og fjerne hver en knogle fra kirkegÄrden i byens centrum. KirkegÄrden er sÄ overfyldt, at en stank af lig har fordÊrvet byen, parisernes Ände, selv deres mad. Jorden skal renses for lig, beordrer kongen, og det skal gÄ stÊrkt.

Baratte hyrer en gruppe af 30 minearbejdere til at udfÞre det hÄrde arbejde. De fleste naboer er glade for, at der langt om lÊnge bliver gjort noget ved problemet, som truer deres helbred, men ikke alle vil tillade, at kirkegÄrden bliver fjernet.

DÞden er overalt i Andrew Millers nye roman, men New York Times kalder den »usÊdvanligt levende, og kritikerne roser den til skyerne.

DE USKYLDIGE har vundet Costa Book Award 2011, en af Englands mest prestigefyldte litterĂŠre priser og er blevet nomineret til flere andre priser.

Bogen har solgt mere end 100.000 eksemplarer i England, og rettighederne er solgt til 11 lande.

Om forfatteren

Andrew Miller (fĂždt 1960) er en engelsk forfatter, som blandt andet har skrevet den prisvindende roman Ingenious Pain fra 1997. DE USKYLDIGE er hans sjette roman.

Anmeldelser

-Intelligent, seriÞs og tankevÊkkende, men ogsÄ underholdende. Andrew Millers De uskyldige er et perfekt eksempel pÄ en historisk roman.

-The Guardian

-Millers genskabelse af det prÊrevolutionÊre Paris er usÊdvanligt levende og fantasifuld, og historien sÄ gribende, at du sÊtter dit liv pÄ standby bare for at lÊse den fÊrdig.

-The Times

-Millers seneste roman drager dig ind med hypnotisk magt ... Miller genopliver det parisiske samfund med sikker hÄnd og levende detaljer, sÄ billederne bliver hos dig lÊnge efter du har lÊst den sidste side.

-Daily Mail

-Hvis du kunne lide Patrick Suskinds Parfumen, vil du elske denne bog.

-Daily Express"


Narrator: Jesper Hvilsom
Duration: