(0)

Den der bliver tilbage har ret

audiobook & e-book


Romanen begynder i 1944, nazidiktaturets nÌstsidste ür i Tyskland, og slutter med de sidste dage i Berlin, hvor de allierede bomber hovedstaden sønder og sammen, og Hitler tager sit liv i Førerbunkeren. Vi følger to personer, som begge er regimets mÌnd, men ogsü gør deres eget oprør.

Ruprecht Haas bliver meldt til SS, efter at han har vĂŚret for ĂĽbenmundet en nytĂĽrsaften og ender i koncentrationslejren Buchenwald. Han undslipper under et luftbombardement og tager mod Berlin for at slĂĽ dem ihjel, der har stukket ham.

Hans-Wilhelm Kalterer er jurist i politiet, men melder sig til fronten for at gøre karriere. Han süres og sendes hjem, hvor han bliver sat i gang med at finde ud af, hvem der har myrdet et meget fremtrÌdende medlem af nazipartiet. De to mÌnds veje krydses i en vanvittig spÌndende, jagt, mens de sovjettiske tropper indtager byen, og flygtningene strømmer vÌk i uendelige kolonner.

'Den der bliver tilbage har ret' har fĂĽet de to vigtigste krimipriser i Tyskland, Deutscher Krimi Preis og Friedrich-Glauser-Preis.


Narrator: Torben Sekov
Duration: