(0)

Den maskerede gud

audiobook & e-book


1936. Der er gÄet tre Är, siden Livia Seigel under dramatiske omstÊndigheder bortfÞrte et barn fra en rigmandsvilla i DjurgÄrden. Mikael Kejser, der pÄdrog sig uhelbredelige skader under bortfÞrelsen, har fÄet at vide, at han nu kun har kort tid tilbage at leve i, og han beslutter sig for at tage en grusom hÊvn. Han sÊtter alt ind pÄ at finde Livia og det forsvundne barn.

Noel BrĂ„kensköld, en velrenommeret lĂŠge, der bĂŠrer pĂ„ en mĂžrk fortid, pĂ„tager sig opgaven, som fĂžrer ham fra Stockholm over ZĂŒrich til Venedig og Laguna Morta, ‘Den dĂžde lagune’. Her kommer han faretruende tĂŠt pĂ„ familien Seigels hemmeligheder og tvinges til at tage nogle livsfarlige beslutninger. Men der er flere, der har indledt jagten pĂ„ det forsvundne barn. Mennesker, der er villige til at ofre deres venner, stikke deres nĂŠrmeste i ryggen, forrĂ„de deres velgĂžrere og slutte sig sammen med deres fjender. Hvem er de, og hvorfor vil de gĂ„ sĂ„ vidt for at nĂ„ deres mĂ„l?

"Den maskerede gud" af den svenske forfatter Victoria Larm er andet bind i kriminalromanserien om pestmasken. En historisk spÊndingsserie, hvor lÊserne tages med pÄ en halsbrÊkkende rejse ind i familien Seigels dramatiske verden af svigt og dÞd og uventede alliancer.


Narrator: Michael Brostrup
Duration: