(4)

Der er mere mellem himmel og jord

audiobook & e-book


"Da jeg blev pensionist, fik jeg tid og krÊfter til at tilfredsstille min nysgerrighed pÄ omrÄder, jeg ikke tidligere har beskÊftiget mig meget med. Jeg har opdaget, at verden er meget mere spÊndende, end jeg vidste, og at vi mennesker har flere muligheder i os, end vi endnu har lÊrt at udnytte helt og fuldt.

Min indfaldsvinkel til et nyt verdensbillede har vÊret krisen inden for vort sundhedsvÊsen. PÄ nogle omrÄder har der vÊret fremskridt i min tid, men pÄ andre omrÄder er det gÄet den forkerte vej."

Dagmar Andreasen fortÊller om sine oplevelser med alternativ behandling i de perioder af sit liv, hvor hun har vÊret syg. Hun har gÄet til behandlingen med en sund skepsis og forfriskende nysgerrighed. I "Der er mere mellem himmel og jord" fortÊller hun desuden om sundhedssystemets udvikling og om de mennesker, hun har mÞdt pÄ sin vej.

Dagmar Andreasen (1920-2006) var en dansk forfatter og politiker. Hun var i mange Ă„r leder af Rynkeby Mosteri, som senere blev solgt til Carlsberg. Hun sad i Folketinget for Radikale Venstre og modtog i 1983 Kosan Prisen for frimodig brug af ytringsfriheden. Da Dagmar Andreasen havde trukket sig tilbage fra politik og forretningslivet, sprang hun ud som forfatter og udgav flere bĂžger om blandt andet det spirituelle, alternativ behandling og livet efter dĂžden.


Narrator: Jonna Hjerl
Duration: