(30)

Det store spring

audiobook & e-book


Roman fra bestsellerforfatteren Jojo Moyes om to mennesker, der umiddelbart intet har tilfĂŠlles, men alligevel kommer til at forandre hinandens liv for altid.

I et fattigt hjĂžrne af London vokser pigen Sarah op hos sin kĂŠrlige, men strenge morfar. Sammen har de en stor passion for heste, og i en stald under en af byens gamle jernbanebroer har de hesten Boo. Morfaren underviser Sarah og Boo i den ĂŠdle ridekunst, som han selv lĂŠrte det i sin ungdom i det hĂŠderkronede franske rytterkorps Le Cadre Noir.

Et andet sted i byen bor den succesrige bÞrneadvokat Natasha Macauley i et stort hus, som hun stadig deler med sin charmerende, men umulige eksmand. Natasha har travlt pÄ sit arbejde, men hendes privatliv er noget rod, og da det viser sig, at hun mÄske har begÄet en alvorlig fejl i en sag, hun har arbejdet pÄ, begynder hendes liv at falde fra hinanden.

SkÊbnen fÄr Sarahs og Natasha stier til at krydses pÄ et tidspunkt, hvor Sarah har hÄrdt brug for hjÊlp og Natasha for at gÞre noget godt, men spÞrgsmÄlet er, om de kan hjÊlpe hinanden.

Pressen skriver:

”Moyes er en dreven fortĂŠller, ja mĂ„ske den bedste pĂ„ sit felt.” – Fyens Stiftstidende

”Hvis man er vild med Mig fĂžr dig, vil man ogsĂ„ elske Det store spring. I romanen understreger Jojo Moyes sin status som dronningen af romantiske feel good-romaner. Som forfatter er Jojo Moyes eminent god til at beskrive mennesker og ikke mindst relationerne mellem mennesker.” – Litteratursiden.dk


Narrator: Randi Winther
Duration: