(0)

Dobbeltspil i Odessa

audiobook & e-book


I København kÌmper Maiken Tarp for at komme sig over sin kÌrestes død, imens hun forsøger at vÌre en god mor for deres Êtürige søn. Fra Kiev für hun besked om, at den danske politimand Tomas Engberg har modtaget en dødstrussel. Mistanken rettes mod en magtfuld ukrainsk oligark og politiker.

Maiken graver i sagen og opdager, at Tomas i al hemmelighed har lokket oligarkens tidligere elskerinde til Ukraine for at skaffe oplysninger om den mistÌnkte. Maiken Tarp forfølger parret til sortehavsbyen Odessa, og langsomt gür det op for hende, at ingen af de involverede spiller med übne kort. Men ogsü Maiken Tarp har sin egen dagsorden.

"Dobbeltspil i Odessa" er en politisk thriller og fjerde selvstĂŚndige bind i serien om efterretningsagent Maiken Tarp.

Mogens Blom (f. 1956) har vÌret ansat i Udenrigsministeriet siden 1996. I sine romaner trÌkker han blandt andet pü erfaringerne fra sin tid som seniorrüdgiver i ministeriets mellemøstkontor. Han har gennem to ür rejst intensivt i Mellemøsten og var involveret i hündteringen af Muhammed-krisen, ligesom han befandt sig pü Radisson SAS-hotellet i Amman, da det blev bombet i 2005. Fra november 2018 har han arbejdet som chefkonsulent med ansvar for ministeriets bistandsarbejde med Ukraine og Georgien. Han har en lang rÌkke anmelderroste politiske thrillere bag sig.


Narrator: Morten Rønnelund
Duration: