(15)

Dragesten 1: Dragehjerte

audiobook & e-book


Fantasy nÄr det er bedst!

SÞskendeparret Le og Mark, pÄ 13 og 14 Är, bor sammen med deres mor Fri i et lille hus langt vÊk fra alt.

De er vokset op med historierne om dragemenneskene, som beskyttede landets kongefamilie, indtil de 6 hekseklaner slog sig sammen med forrĂŠderen, general Nok. Kongefamilien blev drĂŠbt og dragemenneskerne blev nĂŠsten udryddet i den store krig, som fulgte. Nu styres landet af hekseklanerne under ledelse af den nye konge general Nok.

Men intet er som det ser ud og snart afslÞres en livsfarlig hemmelighed for de to sÞskende. De hvirvles begge ind i en farlig rejse, som tester deres mod og styrke til det yderste. ModstandsbevÊgelsens og dragemenneskenes overlevelse ligger nu pÄ Le og Marks skuldre. Men vil de selv overleve den rejse de har begivet sig ud pÄ?

”Ry Kristensen har igen skabt et overbevisende fantasyunivers og et trovĂŠrdigt persongalleri. Sproget er letlĂŠseligt og forstĂ„elsesrammen er tilpasset den yngre mĂ„lgruppe, sĂ„ selvom bogen er tĂŠnkt som en lĂŠs-selv roman for 3.-6. klassetrin, kan den sagtes bruges som hĂžjtlĂŠsning for bĂžrn fra cirka skolealderen. Historien anvender elementer kendt fra den klassiske fantasygenre, men byder ogsĂ„ pĂ„ nye begreber, som let inkorporeres i et allerede stadfĂŠstet univers. Handlingen tager hurtigt fat, sĂ„ selv det yngre publikum hurtigt bliver grebet og ikke mister tĂ„lmodigheden.” Bogblogger Heidi H. Hansen

Andre anmeldelser:

5 ud af 6 stjerner http://brittwest.dk/dragesten-dragehjerte-1-af-ry-kristensen/

6 ud af 6 stjerner http://mitegetbibliotek.com/anmeldelse-dragesten-1-dragehjerte/


Narrator: Peter Vinding
Duration: