(0)

Drift

audiobook & e-book


Anne-Marie Vedsø Olesens noveller er korte dramaer med store armbevægelser og sitrende nerve. Om mennesker i drifternes vold, kærlighedens destruktive sider, begær og undergang. Der står noget på spil, der ofres alt, der leves fuldt ud. Der brændes op.

Anne-Marie Vedsø Olesens forfatterskab er noget ganske særligt. Den genkendelige skarpe pen, hun skriver med, de medrivende og ofte fabulerende fortællinger, den sanselige lidenskab, hvor undergang og død aldrig er langt væk. Hendes mange romaner har høstet en strøm af anmelderstjerner, en sværm af faste læsere, og en række litterære priser, senest DR Romanprisen.

"'Drift' indeholder nogle ret stærke noveller, der ikke kun viser kærlighedens destruktive sider, men også giver et indblik i de mørkeste afkroge af menneskets sind, og hvor langt vi er villige

til at gå, når vi er drevet af begær. Det var interessant læsning, og samtidig er novellerne

virkelig velskrevet med en god balance. Novellerne er nemlig skåret helt ind til benet, hvorved det uhyggelige i balancen mellem begær og undergang bliver dét stærkere.”

Camilla Henningsen, Litteraterne

“Denne bog, som indeholder 6 små noveller, er en helt ud til fingerspidserne medrivende bog … helt fantastiske noveller … Jeg elsker fortællingerne og plottet bag historierne … tak for vildt god og medrivende læsning.”

Bettina Christiansen, BookMeblog

“Anne-Marie Vedsø Olesen skriver sikkert om store, ofte etiske og moralske dilemmaer … kan med få sætninger lave indgående karakteristikker af mennesker og deres relationer.”

Lis Kjeldsmark Gregersen, Lektørudtalelse

“Jeg var godt underholdt under læsningen af Drift, hvis historier både giver røde kinder, kvalme og plads til refleksion. Anne-Marie skriver med patos, men det bliver aldrig overdrevent, og netop fordi hun ikke har en ironisk distance til fortællingerne, står de så stærkt. Absolut en spændende udgivelse.”

Jette Holst, Gyseren

“Man mærker næsten begæret, safterne og blodet løbe ud af siderne … Jeg har stadig til gode at læse Anne-Marie Vedsø Olsens ‘Vølvens vej’, men disse noveller har givet mig blod på tanden. Jeg må læse noget mere af hende.”

Karen Møldrup Rasmussen, Bogblogger

*****

“Små noveller der evner at fastholde og fængsle i en helt særlig grad … Mine varmeste anbefalinger, skal lyde til denne fantastiske samling af noveller, det må du ikke lade dig selv snyde for. Jeg var stærkt underholdt hele vejen igennem bogen. ”

Susanne Seidler, Krimiormen

“Uhyrlig splatter-sex.”

Henriette Bacher Lind, Jyllands-Posten


Narrator: Klaus Elmer
Duration: