(1)

En anden tid, et andet liv

audiobook & e-book


En kontorchef ved en anonym statslig myndighed myrdes i sin lejlighed pĂ„ Östermalm i Stockholm. Opklaringen, som Jarnebring og hans nye kollega Anna Holt tager sig af, mislykkes, og sagen lukkes. Men det ser ud til, at den lever et hemmeligt liv. I hvert fald gĂ„r SĂ€po, Sveriges sikkerhedspoliti, rundt og stiller en masse spĂžrgsmĂ„l om den afdĂžde. Ti Ă„r efter. Lars Martin Johansson er blevet udnĂŠvnt til operativ chef for SĂ€po. Det er nye tider og pĂ„ hĂžje tid at fĂ„ ryddet op i de skabe, som Johanssons forgĂŠngere har fyldt med skeletter. En opgave, som Johansson med stor ildhu giver sig i kast med. Men det bliver ikke, som han har forestillet sig. I stedet kommer det til at handle om en anden tid, hvor de mennesker, som Johansson mĂžder, levede andre liv. Den ti Ă„r gamle mordsag falder ogsĂ„ ud af et skab, men den er for intet at regne i forhold til alle de ulykker, der pludselig bryder lĂžs.

SkÞnt at fortabe sig i en sÄ velskrevet og vidende mursten 
 ikke alene er du godt underholdt. Tillige er du blevet ikke sÄ lidt klogere pÄ dig selv og din tid, nÄr sidste side er vendt.

Nordjyske Stiftstidende

Han er flyvende. Vi er taknemlige ... det er meget svért ikke at misunde Sverige denne Persson.

B.T.

En tankevÊkkende stor og fascinerende lÊseoplevelse, der vil gÄ prÊcist ind hos genrens lÊsere.

Fyens Stiftstidende

En stĂŠrkt underholdende efterfĂžlger til sidste Ă„rs succes “Mellem sommerens lĂŠngsel og vinterens kulde” ... Persson er for tiden en af Sveriges allerbedste kriminalforfattere.

Berlingske Tidende


Narrator: Bengt Burg
Duration: