(0)

En del av mig

audiobook


Kim Siljebäck delar modigt med sig av sin resa genom livets komplexa och ofta svåra terräng. I boken "En del av mig" utforskar hon både inre och yttre resor - från barndomen som adopterad i Sverige till de upprepade resorna tillbaka till födelselandet Sydkorea. Genom att återskapa minnen, reflektera över dem och ibland konfrontera dem med nyvunnen förståelse, erbjuder Kim läsaren en djupdykning in i de känslor och upplevelser som format hennes identitet.

Med ett fokus på personlig utveckling och självinsikt, belyser texterna också teman som adoption, tillhörighet, och kampen för att förstå och acceptera sig själv. Kim beskriver hur karateträningen har gett henne mod och fokus, och hur skrivandet har blivit ett verktyg för att bearbeta svåra känslor och minnen.

"En del av mig" är en berättelse om att finna sitt ursprung, om att våga stå ut och om strävan efter att skapa en egen historia i en värld där man alltid känt sig annorlunda. Alla som någon gång kämpat med frågor kring identitet och tillhörighet kommer att känna igen sig i Kims ärliga och djupt personliga berättelse.


Narrator: Irene Lindh

Duration: