(4)

En god gerning

audiobook & e-book


Jackson Brodie, tidligere politimand og privatdetektiv, er taget til Fringe Festival i Edinburgh sammen med kĂŠresten Julia, der er skuespiller. Her bliver han modvilligt og helt tilfĂŠldigt trukket ind i en rĂŠkke komplicerede begivenheder.

I en bilkÞ overvÊrer han et brutalt overfald begÄet mod en bilist. Er det blot en vanvittig mand, der gÄr amok, eller er der et motiv bag overfaldet?

Blandt vidnerne til overfaldet er Martin Canning, ogsÄ kendt som forfatteren Alex Blake. Martin er en genert og tilbageholdende type, og ved at kaste en taske efter voldsmanden forhindrer han, at overfaldet udvikler sig.

Gloria Hatter er ogsÄ pÄ gerningsstedet. Gloria er gift med Graham, den store byggematador. Hvad Graham ikke ved, er, at hans liv er ved at falde fra hinanden; Gloria vil forlade ham efter 39 Ärs Êgteskab og samtidig afslÞre hans anlÞbne forretningsmetoder.

Disse menneskers tilstedevÊrelse pÄ gerningsstedet er ikke tilfÊldig, og den sexede vicekriminalkommissÊr Louise Monroe, som leder efterforskningen, gÞr brug af Jackson Brodies erfaringer.

Med sin forrige roman "Familiehistorier" udfordrede Kate Atkinson spĂŠndingsgenren og tilfĂžrte den sit meget personlige prĂŠg. Hun fortsĂŠtter kunsten i "En god gerning".

Kate Atkinson debuterede i 1996, Familiehistorier (2006), En god gerning (2007) og HvornÄr kommer der en god nyhed? (2009). Kate Atkinson bor i Edinburgh.


Narrator: Vibeke SĂžllested
Duration: