(0)

En ung naturforskers dagbog

audiobook & e-book


Irske Dara McAnulty skriver i En ung naturforskers dagbog med en opmÊrksom begejstring, der pÄ én gang forklarer og genfortryller naturens verden. Samtidig beskriver han sine problemer med at hÄndtere flytning, skolegang, mobning og livet som aktivist og kommer helt ind under huden pÄ det, han selv kalder »udfordringerne og glÊderne ved at vÊre autist«.

Bogen er et portrĂŠt af den irske natur, af en sĂŠrlig og kĂŠrlig familie og ikke mindst af et utroligt begavet og poetisk ungt menneske, som viser os, hvorfor verden er vĂŠrd at kĂŠmpe for. Vi har brug for at komme tĂŠt pĂ„ naturen – og McAnulty bringer os Ă©t skridt nĂŠrmere, sĂ„ man selv fĂ„r lyst til at drage ud i det vilde.

Persille Ingerslev skriver i bogens forord: »Det er en lettelse at lĂŠse Daras ord, der sĂ„ velformuleret beskriver det emotionelle landskab, han befinder sig i, samtidig med hans eminente beskrivelse af den verden, der omkranser ham. [...] Det er en pragtprĂŠstation foruden at vĂŠre et bevis pĂ„ ungdommens resiliens, intellekt og livsvilje. Han gĂžr mig stolt af at vĂŠre menneske – for en gangs skyld.«


Narrator: Gustav Scavenius
Duration: