(0)

Et liv med blomster og en smule ukrudt

E-book


Blomsterkunstneren Erik Bering har med humor og indlevelse skrevet om sit liv gennem syv ĂĽrtier.

Vi møder Nørrebrodrengen under hans opvÌkst sammen med sine søskende, hvor de sÌtter fut i Guldbergsgade med deres opfindsomme narrestreger. Vi følger den unge Bering, som mülrettet søger sit virke i blomsternes verden og fortÌller om sit møde med kongelige, kendisser og andet godtfolk pü vej til at blive kongelig hofleverandør. Vi ler med ham, nür han udfordrer sine omgivelser med sit specielle lune, og vi grÌder med ham, nür han mister mennesker, der har vÌret med til at prÌge hans liv; og endelig giver han os indblik i livet som pensionist, opfyldt af minder og med tid til at reflektere over ürene, der gik.

Et liv med blomster og en smule ukrudt fortĂŚller os ogsĂĽ, hvor meget blomster kan betyde og udtrykke i et menneskes liv. Blomster til den udkĂĽrne, blomster til det sidste farvel og blomster til den lille dreng, der kun har 10 kroner og vil give en buket til sin mor.

Om forfatteren

ERIK BERING (f. 1944) et født i Aarhus, men voksede op på Nørrebro i København. Blomster blev hurtigt Eriks store lidenskab, fra han som 8-årig startede som blomsterbud. Han blev uddannet blomsterdekoratør som 20-årig, åbnede ”Bering House of Flowers” og blev siden udnævnt til kongelig hofleverandør. I dag har han trukket sig tilbage fra sit aktive erhvervsliv og har endelig fået tid til at skrive om sit livs mange oplevelser.