(0)

Flodens barn

E-book


I 1826 gÄr den 16-Ärige Sarah om bord pÄ et emigrantskib med kurs mod Australien. Sammen med sine forÊldre og lillebroren Tommy er hun overbevist om, at hun er pÄ vej mod et nyt og bedre liv. Men den lange rejse over havet er hÄrd og undervejs omkommer begge Sarahs forÊldre. Da skibet endelig nÄr Australiens kyst, stÄr hun derfor alene med ansvaret for sin 4-Ärige lillebror i et vidt fremmed land.

Sarah sÊtter alt ind pÄ at skabe en tilvÊrelse for sig selv og Tommy pÄ kanten af bushen ved Swan River Colony i Australien. Her mÞder hun den venlige aboriginerkvinde Bilu og tiltrÊkkes af hendes unge, mystiske sÞn Warlu. Bogen bygger pÄ dagbogsnotater og er en rÞrende og alvorlig fortÊlling om kÊrlighed, mod og tragedie.

Carolyn F. Logan er en amerikansk forfatter, som har udgivet bĂžger til bĂžrn og unge. Hendes bĂžger er blevet oversat til flere fremmedsprog og er blevet populĂŠre i mange lande. Ved siden af virket som forfatter har Carolyn F. Logan arbejdet som skolelĂŠrer i USA, Peru og Danmark.