(0)

Forrest sidder snuden. En hundebog for begyndere

audiobook & e-book


"Nu krÌver det en vis viden at holde hund, for hundene skal tilpasses en moderne livsførelse, som ikke falder dem spor naturligt; de skal fÌrdes i dagligstuer, i biler, pü fortove og i parker, hvor de skal gü pÌnt i snor.

Det kan de sagtens. Hunde er nÌrmest født til at tilpasse sig. Men det krÌver, at deres mennesker er opmÌrksomme pü hundens problemer med den moderne hverdag og gør en indsats for at lÌre dem, hvordan man opfører sig under disse unaturlige omstÌndigheder."

En hund er noget af det dejligste, man overhovedet kan tÌnke sig, men at have hund har ogsü sine udfordringer. "Forrest sidder snuden" er en lettilgÌngelig bog for büde førstegangshundeejeren og dem, der vil have lidt bedre styr pü den hund, de allerede har.

Først og fremmest er der en rÌkke overvejelser, man bør gøre sig, før man für en hund, og du skal finde en type hund, der passer til din livsstil. Forfatter Lone Andrup giver derudover gode rüd til hvalpeopdragelse, hundetrÌning, hvad man gør ved hundens adfÌrdsproblemer og en lang rÌkke andre vigtige sider af livet med en hund.

Lone Andrup er født i 1956 i Fredericia. Hun har rejst og arbejdet i Hong Kong og Italien og er uddannet cand.mag. i dramaturgi og italiensk. Lone Andrup har skrevet børnebøger og skuespil og debuterede i 1992 som romanforfatter.


Narrator: Eva Boland Koch
Duration: