(0)

Fortidens skatkammer - med musiker og sanger Kjartan Arngrim

audiobook


"Jeg troede det var for sent at blive en ny version af mig selv"

Forsanger i Folkeklubben Kjartan Arngrim har haft mange forskellige drømme for sig selv og sit liv. Mange af drømmene gik ikke i opfyldelse, og han blev efterladt med en følelse af hele tiden at komme for sent til den nÌste.

I dette afsnit af podcasten 'PĂĽ sporet af lykken' er Kjartan Arngrim gĂŚst hos vĂŚrt Neal Ashley Conrad, hvor de taler om at genkende livets trivialiteter og enkeltheder i Prousts roman, og om at huske hvem man var, og hvordan det har formet en til den man er.

VĂŚrt: Neal Ashley Conrad

GĂŚst: Kjartan Arngrim

Klip: Sara Troense

Redaktør: Andreas Lindinger Saxild

Den franske forfatter Marcel Proust (1871-1922) gjorde madeleinekagen verdensberømt. Han er aktuel som aldrig før. Denne nye podcastserie gür i dialog med alt, hvad han stür for. Hvert program übner med lyd for alle sanser og kaster lys over opmÌrksomhed og livsvÌrdier pü alle müder og omrüder. Det er der brug for. Med gÌster i studiet gür vi pü opdagelse i, hvad der sker med os, nür vi lÌser Proust, hvad han gør ved os og har at sige os i dag. Udbyttet? Du lÌrer at se verden med fire, med otte - ja - med tusinde øjne.

Neal Ashley Conrad (f. 1963) er ph.d i litteraturvidenskab og har skrevet bøger om Marcel Proust, Gunnar EkelÜf og Bruce Springsteen.