(0)

Fortidens vidne

E-book


"Klyngerne pü klipperne opløses hurtigt. Der er ikke mere at se pü. Mange har stüet i flere timer for at følge forløbet af eftersøgningen, som nu har stüet pü i fireogtyve timer. Alle er trÌtte og vejret er fra om eftermiddagen forandret fra strülende solskin til blÌsevejr, regnfuldt og koldt. Vinden er slüet over fra nordøst til sydvest.

Radiooperatøren giver de i eftersøgningen medvirkende fartøjer besked om, at eftersøgningen fra luften nu er indstillet."

Et Ìldre tysk Ìgtepar har i ürevis besøgt Bornholm og nydt øens unikke natur og dejlige atmosfÌre. Men denne gang tyder noget pü, at den ellers sü hyggelige tur bliver forstyrret af noget glemt. Noget, de hübede kunne forblive gemt i fortiden, men som uundgüeligt vil komme til at hjemsøge dem.

Stig Rotvit (f. 1950) er en dansk forfatter, der har udgivet en lang rÌkke romaner. Han er født og bosiddende pü Bornholm, hvor flere af hans romaner foregür. Stig Rotvit debuterede som forfatter i 1985 med romanen "Fortidens vidne", og siden da har han udgivet flere spÌndende krimier.