(0)

Genpigen

E-book


Hvor langt kan lÊgevidenskaben gÄ for at forbedre mennesket?

Den dansk-amerikanske videnskabsmand John Sunde er ikke i tvivl. Hans forskning er banebrydende, og det vÊkker opsigt, da han kommer til Danmark for at slÄ sig sammen med den danske virksomhed DanGenom.

Men der er noget, der ikke stemmer, og da den kendte videnskabsjournalist Maria Lacour fÄr nogle oplysninger, hun meget hellere ville have vÊret foruden, og oven i kÞbet deler sin viden med redaktÞren pÄ tidskriftet Menneskesyn, kommer begivenhederne ud af kontrol.

Intet er, hvad det giver sig ud for at vĂŠre, og ingen ved, hvordan det vil ende.

Genpigen rejser nogle afgÞrende spÞrgsmÄl i forbindelse med den moderne genforskning. Samtidig er den en sand thriller med al den spÊnding, man kan Þnske sig.

Uddrag af bogen

Det var her, hun pludseligt lagde mÊrke til det. Det var mere en fornemmelse end en egentlig iagttagelse, men hun fik en fÞlelse af, at nogen fulgte efter hende. Hendes mÊrkelige lette stemning forsvandt og blev omgÄende aflÞst af frygt. Hun fortsatte med at gÄ, men satte farten en smule op. Da hun kom til Kongens Have, gik hun igennem Dronningeporten og fulgte stien, men satte sig med ét pÄ en bÊnk. Hun sÄ sig om, men der var ikke nogen at se. SelvfÞlgelig ikke. Hun var bare pÄvirket af hele situationen og sÄ spÞgelser. Hun blev siddende lidt, ligesom afventende.

Om forfatteren

Tom Horn (f. 1947) har i mange Är undervist pÄ Rudolf Steiner-skolen i Vejle, hvor han bl.a. har vÊret dirigent for skolens store elevsymfoniorkester. Han har desuden vÊret dirigent for diverse ensembler og kor, ligesom han er udÞvende jazzmusiker. Han har tidligere udgivet forskellige fagbÞger om musik og pÊdagogik. Genpigen er hans fÞrste roman.