(36)

Glaspigen

audiobook & e-book


Ida er i dag er en kvinde med humor, overskud og energi. En kvinde, der kan sige: "Sommetider er glÊden ved at slÄ mig omkuld!"

En dokumentarisk roman, der i suverÊn sproglig stil giver et enestÄende indblik i et kvindesind i et psykisk grÊnseland.

Glaspigen fik forrygende anmeldelser ved udgivelsen:

"...en bog, som jeg vil benytte enhver lejlighed til at anbefale min kollegaer at lĂŠse." (Bente Pedersen i Oraklet, Psykiatriske Sygeplejerskers Blad)

"Karin Dyhrs dokumentarroman om incest er nÊsten umulig at lÊgge fra sig... At hun er kommet ud pÄ den anden side virker nÊsten som et mirakel. At hun har kunnet skrive en bog om forlÞbet er nÊsten lige sÄ mirakulÞst."(Edel Hildebrandt i Politiken)

Karin A. Dyhr (f. 1947) er uddannet musikpĂŠdagog og musikterapeut, og har arbejdet med handicappede bĂžrn i 8 Ă„r. Aktiv i flygtningearbejde. Freelance foredragsholder. Karin Dyhr er tidligere psykiatrisk patient og har vĂŠret indlagt over 70 gange gennem 17 Ă„r i det danske behandlingssystem.

Marianne Holmen (f. 1946) er Cand. mag. i engelsk og dansk, ordbogsredaktĂžr, lĂŠrebogsforfatter og alternativ behandler.


Narrator: Iben Haaest
Duration: